Spirulina - Algák Algák visszérből

Spirulina visszérből, Spirulina - Algák

Tartalom

  Vitamin Station alga complex tabletta 90 db Algák visszérből Leírás és Paraméterek Vélemények Leírás és Paraméterek A Spirulina alga por tökéletes összetételű tápanyag, több vitamint, enzimet klorofillásványi anyagot tartalmaz, mint sok más élelmiszer, ezért használhatjuk táplálék-kiegészítőként.

  Az időszámításunk utáni A Spirulina—alga sok ásványi anyagot, nyomelemet tartalmaz és nagyon gazdag fehérjékben is. A Spirulina 18 féle aminosavat tartalmaz. Nagyon gazdag kalciumban, jódban, brómban, mangánban, vasban, továbbá B- C- D- E- és K-vitaminokban. A Spirulinában található esszenciális zsírsavak étkezés előtt fogyasztva csökkentik az étvágyat és így elősegítik a fogyókúrát.

  Spirulina, a tenger ajándéka. Az ókori görög mitológia szerint a szépség és a szerelem istennője, Aphrodité egyedülálló szépségét, csillogó haját és ragyogóan selymes bőrét a tengervíznek és a benne rejlő kincseknek: a tengeri sónak, az iszapnak és az algának köszönhette. Azokon a helyeken, ahol rendszeres algafogyasztók élnek, az emberek kitűnő egészségnek örvendenek, és közülük kerülnek ki a hosszú élet rekorderei spirulina visszérből.

  Válaszlevél Olvasóimnak Mikroalga, Visszér kezelés Összeállította: Zsoldos Bence Ma az algákat a világ legnagyobb élelmiszer-tartalékaként tartják számon.

  Ezenkívül, a spirulina 18 féle aminosavat is tartalmaz, amelyek szükségesek az emberi szervezet számára, közülük 8 fajta nem bomlik fel a szervezetben. A spirulina tartalmaz egy sor szükséges ásványi anyagot, nyomelemet, többek között például, algák visszérből is, kalciumot, nátriumot, káliumot, rezet, mangánt, magnéziumot, cinket, foszfort, szelént, sokfajta vitamint, nukleinsavat, V-linolénsavat, cholin-esterozát, kék-algint, poliozát, mannitolt, klorofilt, fenolt, enzimeket és más hatóanyagokat.

  spirulina visszérből visszér kapszulákból és gélből

  A spirulina nagy vastartalommal és Bes vitamin-tartalommal rendelkezik. A spirulina B12 vitamin tartalma alapján háromszor felülmúlja a májat, ezért a algák visszérből nagyon jó hatású vashiányos megbetegedések és rosszindulatú vérszegénység megelőzésére. A spirulina nemcsak gazdag tápanyagokban, de egyensúlyban is tartja azokat.

  spirulina visszérből mikor viseljen visszeres terhes nőknek

  A kutatások bebizonyították: 1 g spirulina a tápérték tekintetében megfelel 1 kg zöldségnek. Az utóbbi időkben az összes spirulina tartalmú élelmiszer nemzetközi sikert aratott.

  Szerves Spirulina alga db tabletta.

  Fogyasztása: vízbe, algák visszérből keverve, vagy keverje hozzá spirulina visszérből — vagy zöldségturmixhoz. Amennyiben idegenkedik ettől — és sokan vannak így ezzel kezdetben — vegye el az algák vagy a zöldségek éles ízét! Erre a legalkalmasabb a banán.

  spirulina visszérből Ájurvéda és visszér kezelése

  Adjon egy banánt a turmixhoz. Ez képes elvenni az élét a zöldségeknek.

  spirulina visszérből igyon olívaolajat a visszér ellen

  Jó még a citrom, a narancs és a lime is, de a banán a legjobb.