Ön melyik visszér problémától szenved?

Értágulat lábon, Értágulat lábon - Visszérbetegség

Az érsebészek által alkalmazott injekciós érkezelés, a scleroterápia a hajszálerek esetén kevésbé hatásos és nem használható az arcon, a térd vagy boka területén.

E-Klinika Értágulatok kezelése Nem ritka, hogy az arcon, az orr környékén vagy a lábon megjelennek apró, szerteágazó hajszálerek. A bőr felületén jól látható, lila vagy piros színű értágulatok seprűvénák, hajszálerek, apró visszerek, rosacea esztétikai szempontból lehetnek zavaróak.

Klinikánkon a legkorszerűbb Neodinium Yag lézertechnológiát alkalmazzuk, amellyel eredményesen lehet ezeket az értágulatokat kezelni, és véglegesen eltüntetni. A lézer hatásmechanizmusa A lézerfény elnyelődik a vérben lévő hemoglobinban, felmelegíti azt.

értágulat lábon

Hatására az érben a vér értágulat lábon, a kezelt érszakasz elhal, eltűnik. Mivel a lézer nagy pontossággal irányítható, sem az ép szöveteket, sem a bőrfelületet nem károsítja.

értágulat lábon

A kezelés A kezelendő terület nagyságától — amely lehet a test bármely részén — függ a beavatkozás időtartama. Pár percig, vagy értágulat lábon fél óráig is tarthat.

értágulat lábon

Amikor a lézerfény a bőrrel érintkezik, melegségérzetet kelthet. Bőrgyógyászati diagnózis A beavatkozás megkezdése előtt a bőrgyógyász megvizsgálja az érintett bőr állapotát, kikérdezi a pácienst meglévő betegségeiről, rendszeresen szedett gyógyszereiről.

értágulat lábon

Ennek ismeretében dönti el, hogy milyen erősségű lézerfényt alkalmaz. Eredmény Az erek lézeres kezelésének eredménye gyors és látványos. A kisebb erek már az első beavatkozás után felszívódhatnak, a nagyobbak színe fokozatosan halványodik.

Visszércentrum - Visszér, visszerek kezelése, gyógyítása injekcióval, lézerrel

A kezelés nyomán nem marad heg. Az értágulatok kiterjedtsége, az erek nagysága határozza meg, hogy mennyi kezelés szükséges.

értágulat lábon

A tökéletes eredmény elérése egyéni adottságoktól is függ, tapasztalat szerint a szükséges átlagos idő a legutolsó kezelést követően hét.